Als je niet langer wilt roken, maar als je ook niet wilt stoppen met roken, dan heb je een probleem. Aan de ene kant wil je stoppen en aan de andere kant wil je blijven roken. Vaak komt dit conflict door verschillende wensen die worden vertegenwoordigd door verschillende aspecten van jouw karakter. Aan de ene kant kun je met je ratio beseffen dat roken slecht voor je is. Dit kun je vervolgens goedpraten door te beweren dat je niet om je gezondheid geeft of dat de gevolgen ver in de toekomst liggen. Maar vervolgens kom je ook terecht in een wereld waarin roken op alle mogelijke manieren wordt ontmoedigd. Je kunt nergens meer binnen roken, je wordt bijna scheef aangekeken door de niet-rokers én je moet enorm diep in de buidel tasten om je verslaving in stand te houden. Het wordt dan ook steeds lastiger om jezelf wijs te maken dat je prima kunt blijven roken. Dus op den duur wil je ook echt stoppen, want het is gewoon niet leuk meer. Maar je kunt jezelf wel overtuigen via de rationele weg, maar dat wil niet zeggen dat je lichaam ook zonder meer akkoord gaat. Je lichaam blijft verlangen naar nicotine en heeft geen boodschap aan wat jij allemaal beredeneert in de bovenkamer. De bovenkamer, de zetel van het verstand, is als het ware de ivoren toren waar besluiten worden genomen die volledig losstaan van wat erin het onderbuik gevoel heerst. Dus als je daar niet goed op inspeelt, dan komt er opstand en voor je het weet steek je weer een sigaret op. Daarom is het beter om te stoppen zonder te stoppen. Je kunt namelijk overstappen op een e sigaret en vervolgens kun je de beste e liquid helemaal zelf samenstellen. Wil je meer weten over e sigaret, e liquid en de beste e liquid, dan kun je terecht bij Nieuwe Sigaret. Via deze site kun je namelijk zelf de beste e liquid samenstellen. Het is daardoor automatisch de beste e liquid, want je kunt de vloeistof geheel naar eigen smaak samenstellen. Bij een kant-en-klare e liquid ben je altijd afhankelijk van het inzicht van de samensteller. Het is dan maar de vraag of hij/zij dezelfde visie heeft als jij wat betreft de beste e liquid. Je kunt daarom beter gewoon zelf je eigen beste e liquid samenstellen en dat kan dus via nieuwesigaret.nl. Je bepaalt dan zelf de volgende ingrediënten/componenten:

  • Nicotine gehalte
  • Aroma
  • PG/VG verdeling

Op deze manier stel jij dus helemaal zelf je eigen beste e liquid samen.

Stoppen met roken via de beste e liquid

Je kunt starten met een e sigaret als je gewoon iets lekkers wilt voor bij de koffie, maar het is ook een goed instrument om jou te helpen bij het stoppen met roken. Zoals gezegd bestaat er een spanning tussen je verstand en je verlangen op het moment dat je wilt gaan stoppen. Dat verlangen is enorm krachtig en dus moet je daar iets voor bedenken. Je kunt dan ook kiezen voor een e liquid met nicotine. Vervolgens kun je je eigen e liquid samenstellen en dus kun je het nicotine gehalte langzaamaan afbouwen, totdat je helemaal geen nicotine meer nodig hebt. Daarna kun je helemaal stoppen met roken, maar je kunt ook gewoon gebruik blijven maken van de e sigaret. Deze bevat in ieder geval een stuk minder gevaarlijke stoffen vergeleken met de normale sigaret.

Bezoek de site en bestel de beste nieuwesigaret.nl

Surf dus snel naar nieuwesigaret.nl en stel daar je eigen e liquid samen. Deze kun je vervolgens ook gelijk via de website bestellen.