Zowel mannen en vrouwen vinden het tegenwoordig maar niets om (veel) lichaamsbeharing te hebben. Met name vrouwen willen maar al te graag (het liefst zelfs voorgoed) van bijvoorbeeld haren op de volgende lichaamsdelen afkomen:

  • Benen
  • Armen
  • Oksels

Het hebben van haar is natuurlijk helemaal niet erg, maar voornamelijk vrouwen vinden het gewoon minder aantrekkelijk om veel haar te hebben. Maar het is erg vervelend om dit altijd maar te moeten scheren of zelfs te waxen. Behoor jij ook tot de groep vrouwen die het haar het liefst voorgoed verwijderen? Kies dan voor laserontharing in Dordrecht. Je bent hiervoor aan het juiste adres bij Inci Huidtherapie. Bij deze kliniek bieden ze uiteenlopende behandelingen aan waarmee je allerlei huidproblemen kunt wegnemen of verbeteren. Denk hierbij aan acne, maar ook aan oedeem bijvoorbeeld. En natuurlijk hoort de laserontharing in Dordrecht daar ook bij. Als jij het echt vervelend vindt om lichaamsbeharing te hebben dan kun je altijd een afspraak maken bij de laserontharing in Dordrecht. Je kunt deze behandeling zonder enig gevaar ondergaan. Veel mensen vinden een laserontharing in Dordrecht soms wat eng om voor te kiezen en dit begrijpen we ook wel. Want zijn lasers niet gevaarlijk? Natuurlijk zijn de apparaten die ze gebruiken bij Inci Huidtherapie volledig veilig en hoef je niet bang te zijn voor het beschadigen van je huid of zelfs maar het hebben van littekens. Het enige waar jij naar uit hoeft te kijken is het nooit meer scheren van je benen!

Het resultaat van de laserontharing in Dordrecht

Wil jij een goed idee krijgen van het resultaat dat je kunt krijgen van de behandeling in laserontharing in Dordrecht? Dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met de medewerkers van de kliniek. Bepaalde onderdelen van de resultaten van de laserontharing in Dordrecht zijn natuurlijk voor iedereen hetzelfde. Ten eerste hoef jij je voor een hele lange tijd geen zorgen meer te maken over de beharing op het lichaamsdeel dat jij laat behandelen. Zoals met een heleboel andere behandelingen is het natuurlijk mogelijk dat ook de laserontharing in Dordrecht een bepaald effect heeft op je huid. Daarom is het altijd verstandig om eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kan er precies besproken worden wat de mogelijkheden zijn en waar jij het beste voor kunt kiezen. Tijdens de proefbehandeling kan er dan bekeken worden of jouw huid inderdaad goed reageert op de laserontharing in Dordrecht.

Ga voor een geweldig resultaat

Het scheren van bijvoorbeeld je benen kan al heel erg snel heel erg vervelend worden. Je zult je waarschijnlijk regelmatig snijden met de scheermesjes en dan hebben we het nog niet eens gehad over de stukken die je mist om te scheren en waar je natuurlijk altijd op een moment achter komt waarop je dit niet meer aan kunt passen. Als jij heir ook helemaal klaar mee bent, dan is dit het moment om contact op te nemen met de kliniek voor jouw laserontharing in Dordrecht. Je kunt op deze manier een blijvend resultaat voor elkaar krijgen en je dus nooit (of in ieder geval een hele lange tijd) geen zorgen meer te hoeven maken over het scheren van deze delen van je lichaam. We kunnen ons goed voorstellen dat je dit heel erg goed in de oren klinkt, maar dat je hier misschien wel wat vragen over hebt. Deze beantwoorden ze natuurlijk graag voor je bij de kliniek. Neem daarom vandaag nog contact op met een van de medewerkers om er achter te komen wat zij voor jou kunnen doen.

Lees meer…