Wil jij een schone omgeving voor jouw productieproces? Dan is een cleanroom inbouwen de oplossing! Bij climatech bv kun je terecht voor de cleanroom die past bij jouw sector. Met een cleanroom verzeker je een complete en schone omgeving voor elk productieproces. Ben je werkzaam in de farmaceutische industrie, elektronica, produceer je levensmiddelen of ben je werkzaam in de gezondheidszorg? Laat een cleanroom inbouwen! Het is een prijzige investering, maar op de lange termijn zal het je zeer veel kosten besparen. Het scheelt energie en moeite, omdat climatech bv kijkt naar welke cleanroom het beste bij jouw soort productieproces past en eventueel ook de nazorg op zich neemt. Zo kun jij je focussen op het verbeteren van jouw productieproces en laat je de rest over aan climatech. 

De voordelen van een cleanroom inbouwen door climatech bv:

  • climatech bv biedt de beste cleanroom voor elk productieproces
  • climatech bv werkt onafhankelijk en is betrouwbaar en flexibel
  • climatech bv heeft meer dan 25 jaar ervaring als cleanroom-expert
  • Door een cleanroom bij climatech bv ben je zorgenvrij door de turnkey levering

In dit artikel zal ik verder uitleggen waarom een cleanroom inbouwen een must is en wat mijn ervaring is met de cleanroom die ik reeds heb laten plaatsen door climatech bv. 

Waarom zou je een cleanroom inbouwen?

Wanneer je ergens werkzaam bent, denk je in eerste instantie vaak niet na over hoe belangrijk hygiëne is bij een productieproces. Schoon houden doe je het vaak toch wel, maar bedenk eens hoe schadelijk stof alleen al zou kunnen zijn bij het produceren van elektronica of levensmiddelen en bij het ontwikkelen van medicijnen. Het kan het hele productieproces verstoren. Daarnaast is stof tegengaan ontzettend lastig, het ontstaat namelijk altijd en overal. Een cleanroom inbouwen is dan de best mogelijke oplossing. 

Een cleanroom is een hygiënische werkomgeving die contaminatie van het productieproces zo goed als mogelijk uitsluit. Door een cleanroom ben je verzekerd van een stofarme werkruimte die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Iedere sector en ieder productieproces vereist een eigen aanpak en climatech.nl bv houdt hier altijd rekening mee. Door de ruime ervaring van het bedrijf is een cleanroom inbouwen voor hun een fluitje van een cent en ben jij van je zorgen verlost. De specialisten van climatech bv analyseren dus eerst jouw specifieke productieproces en de eisen en regelgeving die worden gesteld in jouw sector. Deze eisen en bevindingen worden toegespitst op een op maat gemaakt ontwerp zodat niks over het hoofd wordt gezien. Kies je daarnaast voor een turnkey cleanroom dan geef je ook de nazorg uit handen waardoor je constant verzekerd bent van een schone werkomgeving en wordt behoed voor onverwachte kosten. 

Mijn ervaring

Een cleanroom inbouwen is voor mij één van de slimste investeringen geweest tot nu toe. Ik ben werkzaam in de farmaceutische industrie en besef dus als geen ander hoe belangrijk een schone werkomgeving is voor mijn productieproces. Het gaat namelijk letterlijk om mensenlevens. De cleanroom verzekert dat de ruimte waarin mijn productieproces plaatsvindt nagenoeg stofvrij is. Daarnaast heb ik gekozen voor turnkey levering van mijn cleanroom. Regelmatig komt er iemand langs om de cleanroom te onderhouden en om te controleren of alles nog wel naar behoren werkt. Het is echt een uitkomst. Een cleanroom inbouwen is dus iets wat ik zeker zou aanraden!