Nadat je je melktanden inwisselt voor je volwassen tanden, dan ben je voor de rest van je leven klaar. Je hoeft je tanden dus niet nog eens te wisselen. Dat is enerzijds mooi, want pijnvrij is de wisseling zeker niet. Maar aan de andere kant is het ook onhandig, omdat je je melktanden al op vrij jonge leeftijd kwijt raakt. Als we er vanuit gaan dat je een normale leeftijd bereikt, dan moet je toch het grootste deel van je leven met dezelfde tanden leven. Als die dan kapot gaan, dan heb je een probleem. Maar gelukkig is er altijd een tandarts Ouderkerk aan de Amstel van Tandartsencentrum Ouder Amstel & Kostverlorenhof. Deze kan je helpen de tanden goed te onderhouden en kleine problemen meteen in de kiem smoren. Het is dan wel zaak dat je deze tandarts Ouderkerk aan de Amstel geregeld bezoekt. Zolang je elk half jaar even bij de tandarts Ouderkerk aan de Amstel langsgaat, dan kunnen kleine problemen altijd op tijd worden opgespoord. Wat dat betreft is een bezoek aan de tandarts Ouderkerk aan de Amstel een soort APK voor je gebit. De APK is er immers deels om te voorkomen dat je met een gevaarlijke wagen de weg op gaat, maar ook om problemen te vinden voor ze te groot worden. Als je om de zoveel tijd je auto laat nakijken, dan hebben de meeste problemen waar een auto mee te maken kan krijgen geen tijd om te ontwikkelen tot grote mankementen. Als je 5 jaar lang niet naar de tandarts Ouderkerk aan de Amstel gaat, dan hebben kleine problemen zoals gaatjes, tandsteen of andere makkelijk op te lossen problemen, genoeg tijd om te ontwikkelen tot grote issues. Als je dan na 5 jaar inderdaad wel weer naar de tandarts Ouderkerk aan de Amstel gaat, dan heeft de tandarts een flinke klus om alles weer in orde te maken. Dat is ook nog in het meest gunstige geval, want voor hetzelfde zijn de problemen niet meer op te lossen en moet je tanden laten trekken. Dat is verre van ideaal natuurlijk. Mocht het niet zo erg zijn, dan nog heb je vaak flinke kosten doordat de tandarts Ouderkerk aan de Amstel veel meer werk moet verrichten. Als je gewoon op tijd was gegaan, dan was het probleem veel sneller op te lossen en dan kon de tandarts Ouderkerk aan de Amstel je ook vertellen wat je anders moet doen om te voorkomen dat je de volgende keer weer dezelfde problemen hebt.

Meld je aan bij de tandarts Ouderkerk aan de Amstel

Mocht je nog niet staan ingeschreven bij deze tandartsenpraktijk, dan kun je dat direct regelen via de site van tc-ouderamstel.nl. Je kunt dan meteen een afspraak inplannen voor een eerste controle/consult. Dus ben je net verhuisd of is je eigen tandarts met pensioen, dan kun je altijd terecht bij Tandartsencentrum Ouder Amstel & Kostverlorenhof. 

Kijk op de website voor meer informatie

Op de site van tc-ouderamstel.nl, vind je ook de nodige informatie over de tandartsenpraktijk en bijvoorbeeld van welke diensten je gebruik kunt maken. Qua diensten kun je denken aan: 

  • Halfjaarlijkse controle
  • Vullen van gaatjes
  • Brug- en kroonwerk