Stoppen met roken is vele malen moeilijker dan beginnen met roken. Als je begint met roken, om welke reden dan ook, dan is de eerste ervaring alles behalve plezierig. Je moet immers rook inhaleren en dat is niet lekker. Je begint te kuchen en voelt een vervelend branderig gevoel in je keel. Waarom je daarna toch doorzet is iets waar je zelf over na moet denken, maar rationeel is het natuurlijk niet. Het is dan ook niet voor niets dat rokers ooit op jonge leeftijd zijn begonnen tijdens hun tienerjaren. In deze fase van het leven zijn de hersenen nog niet volgroeid en is je vermogen tot het maken van rationele beslissingen nog zeer beperkt. Dat trekt later allemaal bij, maar tegen die tijd ben je al verslaafd. Als je begint met roken moet je gewoon doorzetten en de vieze smaak negeren. Het voordeel is dat roken er in de beleving van de roker cool uitziet. Dus hoewel het niet echt lekker is, heeft het wel effect binnen een sociale groep met meer rokers. Tieners hebben een extra sterke drang om bij de groep te horen en als de groep waar zij toebehoren toevallig bestaat uit rokers, is de kans groot dat zij zelf ook gaan roken. Maar stoppen is een heel ander verhaal. Op het moment dat je vele jaren later wilt stoppen, dan is roken niet vies meer. Je vindt de tabakssmaak heerlijk en je lichaam hunkert dagelijks naar de volgende dosis nicotine. Als je opeens zou stoppen met roken, dan kun je rekenen op flinke ontwenningsverschijnselen. Dat maakt stoppen een stuk lastiger om te beginnen. Als je begint moet je jezelf over de nare smaak en de vervelende ervaring heen zetten. Maar tegen de tijd dat je stopt ben je er zo aan gewend dat je flink begint te hunkeren naar die tabakssmaak als je niet meer rookt. Dus om het stoppen wat makkelijker te maken, kun je elektrisch gaan roken. Je kunt via ea-sigaret.nl een e sigaret kopen met de bijbehorende accessoires en vervolgens kun je in plaats van tabak roken, elektrisch roken. Als je elektrisch gaat roken, dan blijf je dus tot op zekere hoogte roken. Het is alleen geen tabak meer maar een e liquid en het is geen roken, maar dampen. Toch kun je via de juiste e liquid nog steeds genieten van tabakssmaak en nicotine. Door elektrisch te roken kun je de ontwenningsverschijnselen dus temperen. 

Surf naar ea-sigaret.nl voor meer informatie over elektrisch roken

Als je op dit moment nog rookt of net bent gestopt en graag meer wilt weten over elektrisch roken, dan kun je terecht op de site van ea-sigaret.nl. Hier kun je ook meteen alle artikelen kopen die je nodig hebt om elektrisch te roken. Je hoeft je niet druk te maken om te kosten, want veel kun je gewoon eenmalig kopen en daarna hoef je alleen de e liquid af en toe bij te vullen. Batterijen kunnen vervangen worden en onderdelen kun je ook vervangen, maar al met al is elektrisch roken stukken goedkoper dan tabak roken. 

Het assortiment van ea-sigaret.nl

Mocht je bestellen bij deze webwinkel, dan kun je verschillende artikelen toevoegen aan de winkelwagen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Batterijen 
  • Coils
  • E liquid
  • Clearomizers