Pijn in de onderrug is 1 van de meest irritante pijnen die je kunt hebben. Het is niet direct de meest intense pijn, alhoewel sommige vormen van rugpijn heel ernstig kunnen zijn. De pijn is echter vaak chronisch waardoor je er constant last van hebt. Dus ook als de pijn niet heel intens voelt en door de dag heen minder heftig wordt, dan heb je wel gewoon de hele tijd last. Die pijn of last kleurt wel hoe je de dag beleeft en vaak kleurt het ook je nachtbeleving. Want met pijn in de onderrug is het vaak ook zo dat je slecht slaapt. Veel mensen ervaren ook de meest intense pijn in de onderrug als ze wakker worden. Met een beetje geluk is dat dan wanneer de wekker gaat, maar de pijn kan er ook voor zorgen dat je in de nacht meerdere malen wakker wordt. Het is dan ook belangrijk dat je deze vervelende pijn in de onderrug zo snel mogelijk kunt verhelpen. Gelukkig kan Robin Bhaggan van Rugpijn Herstel je daarbij helpen. Robin is namelijk gespecialiseerd in het verhelpen van rugpijn en ook de pijn in de onderrug is voor Robin geen probleem. Deze pijn in de onderrug komt in de huidige maatschappij heel veel voor. Je bent dus zeker niet de enige. Het is ook niet zo gek dat juist deze vorm van rugpijn zoveel voorkomt, want deze pijn ontstaat door een verkeerde houding. Het probleem is alleen dat deze verkeerde houding overal wordt gefaciliteerd. Als je op de bank zit, of op de computer aan het werk bent bijvoorbeeld, dan is de kans groot dat je niet helemaal rechtop zit. Op de bank ga je al snel hangen en het lijkt alsof bankstellen hier ook voor gemaakt zijn. Dat zit natuurlijk heerlijk en lekker lui, maar het is funest voor je rug. Op je werk zit je op een bureaustoel achter een bureau. Je zit lekker warm binnen en hoeft het land dus niet te bewerken. Was je 100 jaar eerder geboren, dan was de kans groot dat je ofwel in een fabriek werkte of op het land. Dus als kantoormedewerker heb je het niet slecht. Maar qua zithouding is 8 uur achter een bureau zitten uiteraard helemaal niet goed voor je. Geen wonder dat je zoveel dure materialen nodig hebt zoals zit-sta bureaus of ergonomische bureaustoelen. Daarom is het dan ook helemaal niet zo gek dat je op den duur toch pijn krijgt in je rug. Ook je nek, schouders en polsen moeten er vaak aan geloven. Maar de onderrug is toch wel klacht nummer 1 en daarom is het zeker fijn dat Robin er is om je van die klachten af te helpen. 

Binnen een maand van je pijn in de onderrug af

Bij Rugpijn Herstel doet men er alles aan om je binnen 4 weken weer pijnvrij te laten rondlopen. Dit wordt gedaan door een focus op de volgende elementen: 

  • Aandacht voor de cliënt 
  • Geen gehaast, maar uitgebreide sessies
  • Geen symptoom bestrijding, maar oorzaak bestrijding

Kijk snel op de site voor meer informatie

Op de site van rugpijnherstel.nl of robinbhaggan.nl vind je meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt meer lezen over Robin en zijn behandelmethodes en je leest ook praktische informatie zoals waar je terecht kunt en hoe je contact kunt opnemen.