Ons bedrijf maakt iedere jaar een uitje met alle mensen die bij ons werken. Het gaat dan over een groep van ongeveer vijfentwintig mensen en het is altijd aan iemand anders om iets leuks te organiseren. Dit jaar was het mijn beurt en ik heb alles uit de kast getrokken om er iets leuks van te maken. Wij hadden al heel lang de wens om een keer naar de hoofdstad van ons land te gaan om daar heel veel plezier te gaan hebben. Wij hebben daarom gekeken of wij ook een personeelsuitje in Amsterdam konden gaan organiseren. Wij hadden eerst het plan om zelf te gaan kijken of wij iets konden vinden, maar dat bleek heel lastig te zijn. Wij weten weinig leuke plaatsen in de hoofdstad en dan is het nogal een gok om met zo’n grote groep iets te gaan doen waarvan je niet zeker weet of het leuk zal zijn. Vandaar dat wij gekeken hebben of wij ook ergens een verzorgd personeelsuitje in Amsterdam konden boeken. Als dit namelijk zou kunnen, dan zou ons dat heel veel werk kunnen besparen. De mensen die dan dit personeelsuitje in Amsterdam voor ons zouden organiseren, konden met alles rekening houden zodat wij gewoon hoefden aan te schuiven en vervolgens konden gaan genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Wij hebben daarom even op het web gezocht naar een geschikt bedrijf en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van amsterdamtour. Zoals de naam van deze site al enigszins doet vermoeden, kun je via deze site heel mooie tours boeken. Wij hebben dan ook met veel plezier gekeken wat er allemaal mogelijk was en wij hebben uiteindelijk een keus gemaakt. 

Hier boekten wij een prachtig personeelsuitje in Amsterdam

Wij wilden graag iets actiefs gaan doen tijdens het personeelsuitje in Amsterdam en wij wilden de dag graag afsluiten met een lekker maaltijd. Wij hebben daarom gekeken wat het meest geschikt was om te gaan boeken en zo zagen wij dat wij een stadswandeling konden gaan maken. Dat leek ons heel erg leuk. Wij wilden namelijk in de zomer naar de hoofdstad afreizen en de kans dat het weer dan mooi zou zijn, was heel erg groot. Vandaar dat wij gekeken hebben wat de mogelijkheden waren en zo kwamen wij terecht op de pagina waar ons werd verteld over een wandeling langs allerlei hofjes. Dit was precies wat wij wilden gaan doen en wij hebben dan ook snel even contact opgenomen met de mensen van amsterdamtour.nl om te horen wat de prijzen waren van deze activiteit. Deze vielen heel erg mee en wij hebben meteen een reservering gemaakt. 

Wij hebben een prachtige dag gehad

Wij hebben ons personeelsuitje in Amsterdam inmiddels achter de rug en wij hebben een fantastische dag gehad. Mocht u ook een personeelsuitje in Amsterdam, surf dan een keer naar amsterdamtour.nl. Hier kunt u:

  • Zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om een mooi uitje te beleven
  • Voor een heel goede prijs een leuke activiteit boeken 
  • Al het organisatorische werk aan anderen overlaten 

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op amsterdamtour.nl.