Ik heb onlangs een andere auto gekocht en omdat er nog heel veel aan deze wagen moest gebeuren, heb ik gelijk een gelijksoortige auto gezocht om de onderdelen van de ene wagen in de andere te zetten. Ik wist namelijk dat de fabriek dezelfde onderdelen gebruikte, maar dat de ene auto van een heel goedkoop merk was terwijl het andere merk juist heel duur was. Ik heb toen van twee auto’s een gemaakt en toen moest ik weer zorgen dat ik van de sloopauto af kon komen. Ik heb toen gekeken of ik mijn sloopauto verkopen kon want wanneer ik de sloopauto verkopen kon, dan zou ik toch weer wat geld terug kunnen verdienen. Ik ben toen naar een aantal garages gegaan om te informeren of ik daar mijn sloopauto verkopen kon, maar steeds kreeg ik te horen dat ik de wagen gratis mocht brengen, maar dat ik daar niet mijn sloopauto verkopen kon. Dat was even een tegenvaller want het zou mij ook geld gaan kosten om de auto af te voeren naar deze bedrijven en dan zou ik ook nog eens niet mijn sloopauto verkopen kunnen. Ik heb daarom gekeken of ik misschien ergens op het internet een goede mogelijkheid kon vinden voor het sloopauto verkopen en ik heb toen gewoon maar wat gegoogeld op ‘sloopauto verkopen’ en toen heb ik de site sloopautoverkopen.com gevonden. Deze site leek voor mij te zijn gemaakt want ik heb gezien dat je hier zonder daar heel veel moeite voor te doen, je sloopauto verkopen kunt. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want hier vond ik dan toch de mogelijkheden die ik nodig had. Wilde ik mijn sloopauto verkopen dan moest ik hier zijn. Deze mensen heb ik dus gelijk een mailtje gestuurd met daarin de vraag of ik aan hen mijn sloopauto verkopen kon. Ik kreeg al heel snel een telefoontje waarin mij verteld werd dat ik bij hen heel goed mijn sloopauto verkopen kon en ik ben daarom meteen met deze mensen in zee gegaan.

Ik kon hier voor een goede prijs mijn sloopauto verkopen

Ik wilde graag mijn sloopauto verkopen en niet zomaar ergens achterlaten bij een bedrijf dat er vervolgens met mijn geld vandoor zou gaan. Via de genoemde site kon ik mijn sloopauto verkopen en dat ook nog voor een mooi bedragje. Uiteraard heb ik geen duizenden euro’s ontvangen voor de wagen, maar elders zou ik niet mijn sloopauto verkopen dus ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Ik hoefde ook niets te doen want de wagen werd bij mij thuis opgehaald en ook het uitschrijven hoefde ik zelf niet te regelen.

Wilt u ook een wagen laten ophalen?

Mocht u ook een wagen willen laten ophalen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar sloopautoverkopen.com te surfen
  • Te bekijken hoe u hier een afspraak kunt maken
  • Een keer contact met deze mensen op te nemen om uw wagen te laten ophalen

Ik hoop dat u hier ook goede zaken kunt doen.