Op het moment dat je een bril draagt of lenzen in je ogen hebt, dan heb je daar misschien gewoon vrede mee. Misschien maak je er al jaren gebruik van en in dat geval weet je ook gewoon niet beter. Het is ook niet het ergste drama, want het dragen van een bril of lenzen zal je leven niet heel ingrijpend veranderen. Toch ervaren heel veel mensen hun bril als een milde ergernis. De glazen kunnen immers constant smerig worden, waardoor je weer moet poetsen. Als je niet oppast, dan zit er ook zomaar weer een krasje op het glas en dat is uiteraard ook niet fijn. Daardoor kun je de wereld niet meer helder zien, want de wereld is altijd voorzien van een krasje. Dat betekent dan ook dat de glazen weer vervangen moet worden. Verder rust een bril altijd op je neusbrug en dat is lang niet altijd even comfortabel. Hoewel het dragen van een bril dus zeker geen drama is en men zelfs kan vergeten dat men een bril draagt, is het niet hoeven dragen van een bril toch stukken fijner. Hetzelfde geldt voor het dragen van lenzen. Het voordeel van lenzen is dat je geen bril hoeft te dragen en dus wordt je uiterlijk op geen enkele manier beïnvloed door de bril. Maar je moet die lenzen dus wel altijd in doen. Deze maken direct contact met je oogballen. De lenzen kunnen uitdrogen en gaan irriteren en als je ze even niet goed vast hebt, dan kunnen ze zo in de gootsteen vallen. Het is dan ook geen gek idee om via Clinic Select je oog te laseren, want dan ben je van al het gedoe af. Je hoeft je oog slechts 1 keer te laseren en daarna ben je van alle rompslomp rondom lenzen en brillen verlost. Want het is immers ook niet zo dat je slechts 1 keer een bril hoeft te kopen. Je oog laseren doe je in 1 keer en daarna ben je klaar, maar als je eenmaal een bril hebt gekocht, dan ben je alles behalve klaar. Je moet constant nieuwe glazen kopen omdat de oude ofwel niet meer de juiste sterkte hebben of omdat ze beschadigd zijn geraakt. Verder moet je het montuur af en toe vervangen en dat doe je ofwel omdat het oude montuur kapot is of niet stevig genoeg meer is, of omdat je het montuur gewoonweg niet meer mooi vindt. Oog laseren is daarentegen een eenmalige behandeling waarna je dus helemaal klaar bent. Met lenzen heb je hetzelfde probleem, want lenzen moet je constant opnieuw kopen en met de lenzen die je hebt kan altijd van alles gebeuren. Al met al ben je daardoor met lenzen en brillen een stuk duurder uit op de lange termijn in vergelijking met oog laseren. 

Oog laseren doe je bij Clinic Select

Oog laseren doe je natuurlijk niet zomaar even bij de eerste de beste kliniek. Je wilt wel het beste van het beste, want het moet allemaal wel betrouwbaar zijn. Daarom doe je er goed aan om voor oog laseren te kiezen voor Clinic Select. 

Ontdek meer op laatjeogenlaseren.nl

Mocht je meer willen weten over de behandeling, dan kun je terecht op de site van laatjeogenlaseren.nl. Hier vind je ook een overzicht van voordelen zoals: 

  • 20 jaar ervaring
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis vooronderzoek